Ontmoet Sanne onze trainee van het Ruimtelijk Traineeship Rotterdam

“De verschillende manieren waarop men de leefomgeving ervaart, fascineert mij. De een is zich er heel bewust van, de ander niet. Ik draag graag bij aan een gezonde, duurzame leefomgeving voor alle gebruikers: zowel mens als dier en natuur. In ontwerp kijk ik hoe we onze steden zo kunnen inrichten dat de impact voor de omgeving minimaal is en het vooral bijdraagt aan de leefkwaliteit, juist ook op de langere termijn.”

Sanne besloot na haar afstuderen aan de TU Delft het Ruimtelijk Traineeship Rotterdam te volgen. Een mooie kans om verschillende kanten van het vak te leren kennen! In twee jaar werkt zij als stedenbouwkundig ontwerper bij verschillende organisaties. Tegelijk volgt ze het Professioneel Ervarings Programma (PEP). Sinds maart is Sanne aan de slag bij ECHO.


 “In de afgelopen periode heb ik de kans gehad om in verschillende ontwerpopgaves te duiken, wat zorgt voor veel variatie in het werk. Zo werk ik de ene dag aan een internationale prijsvraag en de andere dag aan kavelpaspoorten of aan een transformatieopgave om een bestaande buurt toekomstbestendig te maken. Dit is uitdagend en tegelijkertijd erg leuk, juist omdat we in teamverband met verschillende disciplines werken. Hierdoor valt er veel te leren bij ECHO!”