In ons bureau staan meerdere specialisaties en disciplines centraal

Robbert Jan van der Veen

Partner & Lead Ontwerper

Een inspiratiebron en onze meest ervaren ontwerper als het gaat om zeer complexe stedelijke omgevingen. Robbert Jan voegt zijn ontwerpinput toe aan al onze projecten.

Linkedin

Koen de Boo

Partner & Projectmanager

Koen vertaalt langetermijnbeleidsdoelen naar concrete projectambities. Hij zet zijn brede netwerk in om waardevolle verbindingen te leggen tussen de verschillende spelers op het gebied van stedenbouw.

Linkedin

Floor Marree

Projectmanager & Teamcaptain

Als geboren Rotterdammer zit de liefde voor de stadse dynamiek in haar DNA. Met jarenlange ervaring in gebiedsontwikkeling zorgt Floor voor de scherpte in een plan en in het team door de verschillende opgaven en ieders belangen te verbinden.

Linkedin

Nora Prins

Projectmanager & Teamcaptain

Nora heeft een voorliefde voor ontwikkelingen en processen in het dynamische stedelijke gebied. Door haar scherpe blik en omgevingsbewustzijn is zij goed in staat om signalen te vertalen naar nieuwe projecten en concrete acties.

Linkedin

Rick Schoonderbeek

Projectmanager; Stedenbouwkundige

Rick is gefascineerd door mens en natuur en beweegt zich het liefst door de stad in een groene omgeving. Onze integrale aanpak van projecten daagt hem uit om na te denken over actuele en toekomstige thema’s en combinaties van stad, natuur en mensen.

Linkedin

Wesley den Herder

Projectleider; Stedenbouwkundige

Wesley blinkt uit in het overtuigen van mensen om out of the box te denken wat maakt dat de ontwerpen vernieuwend en verassend zijn. Hij tilt plannen naar een kwalitatief hoger plan zonder concessie te doen aan gestelde voorwaarden.

Linkedin

Esmee Bais

Senior Ontwerper; Architect

Esmee haar specialiteit als senior ontwerper is een cross-over tussen architectuur en stedenbouw en hoe deze met elkaar verweven zijn en elkaar versterken. Haar focus is om zich op elk niveau in een project te verhouden tot de menselijke schaal.

Linkedin

Nora Kooijmans

Senior Ontwerper; Landschapsarchitect

Met een sterke scriptie over klimaatadaptatie op zak, gebruikt Nora haar kennis in al onze projecten om deze klimaat- en toekomstbestendig te maken.

Linkedin

Lieke Marijnissen

Ontwerper; Stedenbouwkundige

Als stedenbouwkundige is Lieke geïnteresseerd in omgevingspsychologie en draagt zij bij in onze projecten met haar kennis over sociaal veilig ontwerpen. 

Linkedin

Abel Coenen

Ontwerper; Landschapsarchitect

Met wortels in de landschapsarchitectuur is Abel een visie- en beeldmaker die het uitgangspunt vormen voor een divers aantal van onze ontwerpen.

Linkedin

Margot Overvoorde

Ontwerper; Landschapsarchitect

Margot is het beste op haar plek wanneer zij goede plekken kan ontwerpen voor mensen met een positieve impact op de natuur. Met haar creatieve ontwerp draagt zij bij aan een duurzame toekomst en verheft het tot een kunst om iedereen er in mee te krijgen.

Linkedin

Menno de Roode

Ontwerper; Stedenbouwkundige & Landschapsarchitect

Menno haalt inspiratie uit het integraal kunnen benaderen van de steeds complexere opgaven. Met zijn fascinatie voor de interactie tussen mens en natuur en zijn creatieve ontwerp verbetert hij de leefomgeving en durft daarbij de diepte in te gaan.

Linkedin

Anna Kozera

Ontwerper; Stedenbouwkundige

Anna is geïntrigeerd door de bioregionale filosofie en claimt dat lokale culturen duurzamer zijn in het werken met de lokale omstandigheden van hun land en hun ecosystemen. Anna’s kracht is het analyseren van context die veel unieke duurzame oplossingen oplevert. 

Linkedin

Hugo Plat

Ontwerper; Stedenbouwkundige

Met een grote voorliefde voor architectuur en de gebouwde omgeving waant Hugo zich thuis in de ruimtelijke domeinen. Bij ECHO is het zijn missie om alle elementen van de ruimtelijke disciplines in harmonie met elkaar te ontwerpen en samen te brengen.

Linkedin

Hannah Bos

Ontwerper; Stedenbouwkundige

Hannah is gefascineerd door mens en natuur en beweegt zich het liefst door de stad in een groene omgeving. Onze integrale aanpak van projecten daagt haar uit om na te denken over actuele en toekomstige thema’s en combinaties van stad, natuur en mensen.

Linkedin

Anezka Vonaskova

Ontwerper; Stedenbouwkundige

Anezka is geïntrigeerd door de bioregionale filosofie en claimt dat lokale culturen duurzamer zijn in het werken met de lokale omstandigheden van hun land en hun ecosystemen. Anezka kracht is het analyseren van context die veel unieke duurzame oplossingen oplevert. 

Linkedin

Nathalie Smeding

HR Manager

Met een lange geschiedenis bij ECHO Urban Design begrijp Nathalie onze (werk)cultuur als geen ander. Ze luistert naar en helpt het team bij hun dagelijkse uitdagingen en zorgt ervoor dat de beste mensen ons team versterken.

Linkedin

Lisa Wentink

Office Manager

Lisa is de spin in het web van onze organisatie. Met haar creatieve achtergrond, haar drive om structuur aan te brengen en haar persoonlijke en sociale touch zorgt zij ervoor dat het ons team aan niets ontbreekt.

Linkedin

Eelkje Pries

Trainee

Eelkje is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft; Msc. Architecture, Urbanism and Building sciences en volgt nu het ruimtelijk traineeship bij ECHO.

Linkedin

Kati Hartman

Stagiair

Kati studeerde aan de TU Delft; Bouwkunde.

Linkedin

Chris de Carpentier

Stagiair

Chris studeert aan de Breda University of Applied Sciences; Built Environment met als specialisatie Urban Design

Linkedin

Juliette Feldbrugge

Stagiair

Juliette studeerde aan de TU Delf; Bouwkunde

Linkedin

Timon Heuvink

Stagiair

Timon studeert aan de Hogeschool Rotterdam; Ruimtelijke Ontwikkeling

Linkedin

Bijdragen aan onze
award-winnende ontwerpen
voor complexe projecten?

Ben jij nieuwsgierig en ambitieus? Heb je doorzettingsvermogen en een leergierige houding? Er wacht misschien een baan op je.