In onze urban design studio staan meerdere specialisaties en disciplines centraal

Sanne Francissen

Trainee

Sanne is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft; Msc. Architecture, Urbanism and Building sciences en volgt nu het ruimtelijk traineeship bij ECHO.

Martijn Veldhuizen

Stagiair

Martijn studeert aan de HZ University of Applied Sciences; Watermanagement.

Janneke Vooijs

Stagiair

Janneke studeert aan de Wageningen University & Research;  Landschapsarchitectuur.

Stan Gielen

Stagiair

Stan studeert aan de Breda University of Applied Sciences; Built Environment met als specialisatie Urban Design.

Melissa Romero

Stagiair

Melissa studeert aan de Academie van bouwkunst Amsterdam; master Stedenbouw

Lisa Wentink

Office Manager

Lisa is de spin in het web van onze organisatie. Met haar creatieve achtergrond, haar drive om structuur aan te brengen en haar persoonlijke en sociale touch zorgt zij ervoor dat het ons team aan niets ontbreekt.

Rick Schoonderbeek

Projectleider; Stedenbouwkundige

Rick is gefascineerd door mens en natuur en beweegt zich het liefst door de stad in een groene omgeving. Onze integrale aanpak van projecten daagt hem uit om na te denken over actuele en toekomstige thema’s en combinaties van stad, natuur en mensen.

Phoebe van Cauwenberge

Assistent ontwerper; Landschapsarchitect

Met een grote liefde voor planten werkt Phoebe elke dag aan het realiseren van een betere en groenere leefwereld. Ze verrast ons graag met de niet voor de hand liggende, kleine details in een ontwerp en begint elke dag met een glimlach aan haar werk.

Wesley den Herder

Projectleider; Stedenbouwkundige

Wesley blinkt uit in het overtuigen van mensen om out of the box te denken wat maakt dat de ontwerpen vernieuwend en verassend zijn. Hij tilt plannen naar een kwalitatief hoger plan zonder concessie te doen aan gestelde voorwaarden.

Menno de Roode

Assistent ontwerper; Urban designer & Landschapsarchitect

Menno haalt inspiratie uit het integraal kunnen benaderen van de steeds complexere opgaven. Met zijn fascinatie voor de interactie tussen mens en natuur en zijn creatieve ontwerp verbetert hij de leefomgeving en durft daarbij de diepte in te gaan.

Floor Marree

Projectleider & Teamcaptain

Anna Kozera

Assistent ontwerper; Stedenbouwkundige

Anna is geïntrigeerd door de bioregionale filosofie en claimt dat lokale culturen duurzamer zijn in het werken met de lokale omstandigheden van hun land en hun ecosystemen. Anna’s kracht is het analyseren van context die veel unieke duurzame oplossingen oplevert. 

Margot Overvoorde

Ontwerper; Landschapsarchitect

Margot is het beste op haar plek wanneer zij goede plekken kan ontwerpen voor mensen met een positieve impact op de natuur. Met haar creatieve ontwerp draagt zij bij aan een duurzame toekomst en verheft het tot een kunst om iedereen er in mee te krijgen.

Esmee Bais

Senior ontwerper; Architect

Esmee haar specialiteit als senior ontwerper is een cross-over tussen architectuur en stedenbouw en hoe deze met elkaar verweven zijn en elkaar versterken. Haar focus is om zich op elk niveau in een project te verhouden tot de menselijke schaal.

Nathalie Smeding

HR Manager

Met een lange geschiedenis bij ECHO Urban Design begrijp Nathalie onze (werk)cultuur als geen ander. Ze luistert naar en helpt het team bij hun dagelijkse uitdagingen en zorgt ervoor dat de beste mensen ons team versterken.

Ilse Ivora de Jong

Assistent ontwerper; Architect

Met een grote liefde voor alles wat met de stad en mobiliteit te maken heeft, brengt Ilse haar architecturale achtergrond in tijdens de visievormingsfase. 

Nora Prins

Projectleider & Teamcaptain

Nora heeft een voorliefde voor ontwikkelingen en processen in het dynamische stedelijke gebied. Door haar scherpe blik en omgevingsbewustzijn is zij goed in staat om signalen te vertalen naar nieuwe projecten en concrete acties.

Filippus van Leeuwen

Senior ontwerper; Landschapsarchitect & Stedenbouwkundige

Met zijn jarenlange ervaring in stedenbouw, brengt Filippus de complexe stedenbouwkundige concepten naar bouwbare projecten.  

Ola Gabrys

Ontwerper; Landschapsarchitect

Ola geeft onze projecten net dat beetje extra door haar kennis van biodiverse en economische leefomgevingen. Ze daagt zichzelf altijd uit om dingen beter te doen dan voorheen en stelt daarbij altijd de natuur voorop.

Lieke Marijnissen

Assistent ontwerper; Stedenbouwkundige

Als stedenbouwkundige is Lieke geïnteresseerd in omgevingspsychologie en draagt zij bij in onze projecten met haar kennis over sociaal veilig ontwerpen. 

Tim Tutert

Partner + Urbanist

Met zijn pragmatische benadering van ontwerp vertaalt Tim complexe problemen naar beheersbare ontwerptaken, waardoor de teams overtuigende en waardevolle producten opleveren.

Abel Coenen

Ontwerper; Landschapsarchitect

Met wortels in de landschapsarchitectuur is Abel een visie- en beeldmaker die het uitgangspunt vormen voor een divers aantal van onze ontwerpen.

Nora Kooijmans

Ontwerper; Landschapsarchitect

Met een sterke scriptie over klimaatadaptatie op zak, gebruikt Nora haar kennis in al onze projecten om deze klimaat- en toekomstbestendig te maken.

Koen de Boo

Partnter + Urbanist

Koen vertaalt langetermijnbeleidsdoelen naar concrete projectambities. Hij zet zijn brede netwerk in om waardevolle verbindingen te leggen tussen de verschillende spelers op het gebied van stedenbouw.

Robbert Jan van der Veen

Partner + Urbanist

Een inspiratiebron en onze meest ervaren ontwerper als het gaat om zeer complexe stedelijke omgevingen. Robbert Jan voegt zijn ontwerpinput toe aan al onze projecten.

Bijdragen aan onze
award-winnende ontwerpen
voor complexe projecten?

We hebben altijd ruimte voor getalenteerde ontwerpers. Ben jij nieuwsgierig en ambitieus? Heb je doorzettingsvermogen en een leergierige houding?