Draag bij aan onze award- winnende ontwerpen voor complexe projecten

Onze urban heroes

Bij ECHO werken mensen met passie. Mensen die zich committeren aan het creëren van een betere wereld. Mensen die staan voor onze visie en daarin een ieder overtuigt en meeneemt. Samen maken we impact met ons ontwerp, de realisatie van de projecten en in onze alledaagse werkzaamheden. Dit doen we met de drive het verschil te willen maken en met aandacht voor elkaar.

Zijn hier om de wereld te winnen

Deze impact maken we samen met jou. Daarom willen we weten wie je bent. Waar ben je het beste op je plek? Waar word je blij van? Wat heb jij van ons nodig om te kunnen groeien? We hebben aandacht voor jouw ontwikkeling, stimuleren groei en je krijgt ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen op jouw manier, op jouw snelheid.

Omdat wij willen dat de wereld wint

Ons team staat voor je klaar, een ieder met zijn of haar eigen ervaring, rol, achtergrond en kennis. We helpen je op de ontdekkingsreis naar hoe jij op je best kan zijn. Daarom zijn we nieuwsgierig, zijn we niet bang om fouten te maken, stellen we vragen, zijn we kritisch en willen we van elkaar leren.

Omdat wij willen dat jij wint

Bij ons heb je een hoge mate van verantwoordelijkheid. Je bent besluitvaardig, hebt discipline, bent initiatiefrijk en durft zelfstandig te handelen. Je wilt het beste voor je project, het beste voor de opdrachtgever, het beste voor ons bureau maar ook het beste voor jezelf. Want deze verantwoordelijkheid biedt kansen tot groei. Persoonlijke groei en groei binnen ons bureau.

Kies jouw pad

Als team ben je verantwoordelijk voor de projecten van begin tot eind, van eerste offerte gesprek tot oplevering en evaluatie. Maar binnen dit team kun jij je rol pakken als ontwerper, projectleider of teamcaptain. Elke rol kent zijn eigen verantwoordelijkheid. Jouw carrière pad hoeft daarmee niet rechtlijnig te zijn, ook dat is een ontwerpproces op zich. We vinden het belangrijk te kijken naar wat jij nodig hebt om de beste versie van jezelf te kunnen zijn en privé en werk goed met elkaar in balans te brengen.

Work hard, play hard

Kom eens een kijkje nemen in onze bruisende, creatieve omgeving! Of lunch mee met een van onze heerlijke lokale, duurzame, biologische en vooral gezellige bedrijfslunches. Een sfeer moet je proeven en beleven! En ben je dan over de streep? Laten we dan vooral veel plezier maken met elkaar!