Dé reden waarom ik koos voor een stage bij ECHO is de veelzijdigheid die het bureau biedt

Matt en Sarah liepen in 2022 een half jaar stage bij ECHO. Matt zat in zijn derde jaar Bachelor aan de TU Delft en Sarah in haar tweede jaar Master aan de TU Eindhoven. We vroegen deze toppers hoe zij het hebben ervaren stage te lopen bij ECHO.

Matt vertelt: Dé reden waarom ik koos voor een stage bij ECHO is de veelzijdigheid die het bureau biedt. De stage geeft mij de kans om te leren hoe het er in de praktijk aan toegaat. De ene dag ben ik tekeningen aan het opwerken en de andere dag zit ik in een overleg met de opdrachtgever!’ Sarah vult Matt aan met: Wat mij trok aan de stage was dat ik van de professionals kon leren. Terwijl je bezig bent, werk je zonder dat je het door hebt aan je personal skills. Daarnaast is het gaaf om als stagiair overal bij betrokken te worden. We maken echt deel uit van het enthousiaste team!

‘Wat we voor onze stage nog maar weinig toepasten, wordt bij ons op kantoor veel gedaan: ontwerpen door te tekenen. Bij ECHO hebben we echt geleerd dat de pen en de schetsrol enorm waardevolle designtools zijn die toegepast kunnen worden in alle fases van het proces. Het is een iteratief proces, waar je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken! En er zijn altijd collega’s die blij zijn om je feedback te geven en die je helpen om je werk naar het volgende niveau te brengen.’