Hoe we elk aspect tackelen in uw proces

We zijn optimisten. We weten dat de sociale en duurzame waarden van iedere nieuwe leefomgeving verbeterd en gewaarborgd kunnen worden. We weten ook dat urban design-projecten complex zijn. Tijdens het proces vervullen we de rol van strategische ontwerpers en adviseurs. We doen dat om de complexiteit te ontwarren en de eerste stap te bepalen.

We dagen elke betrokken partij uit en betrekken iedere denkbare partij

Tegenstrijdige belangen zijn de wortel van elk nieuw project. Omhels ze. We gaan de lakens niet voor je gladstrijken; het is ons werk om je op de kreukels te wijzen. We betrekken alle denkbare partijen en dagen hen uit om zich uit te spreken. Het is in het belang van het project dat iedereen aan tafel beseft dat zijn stem telt en dat er gemeenschappelijke doelen zijn.

Inzicht door ontwerp

Stedelijke ontwikkeling is een dynamisch proces. Interdisciplinair ontwerp is hier onderdeel van, maar het is niet het enige doel. Ontwerpen is een gidstraject om tot de best mogelijke oplossing te komen. Helemaal aan het begin bepalen we het doel. Daarna gaan we tekenen. Dit helpt bij de ontwikkeling van het proces: inzicht krijgen door ontwerp.

Toegewijde teams

ECHO heeft alle disciplines in huis die betrokken zijn bij urban design. Onze landschapsarchitecten, urban designers, architecten en projectmanagers werken nauw met elkaar samen. Je krijgt een loyaal team, krachtig en gespecialiseerd, dat toegewijd is aan jouw project.

HOE KAN ONZE AANPAK VOOR JOU WERKEN?

Koen zoekt het graag samen met jou uit.